Jatkokoulutus

Yhdistyksemme tehtävä on alusta asti ollut jatkokoulutuksen järjestäminen jäsenilleen. Jatkokoulutuskursseja onkin järjestetty yli 50 yhdistyksen olemassaolon aikana. Täältä näet tulevat jatkokoulutuskurssit.

Yhdistyksemme perustaja ja opettaja Antti Rautio sai osan omaa koulutustaan Pekingin (Kuanjie) perinteisen kiinalaisen lääketieteen sairaalassa (The Beijing Hospital of Traditional Chinese Medicine). Onkin ollut luontevaa järjestää jatkokoulutusta myös Pekingissä tässä samassa sairaalassa.

Yhdistyksemme on tehnyt viisi jatkokoulutusmatkaa Pekingiin. Opiskelu Kiinassa antaa perinteisen kiinalaisen lääketieteen opiskeluun syvemmän otteen ja on innostanut opiskelijoita. Sairaalassa on saatu myös asiantuntevaa käytännön harjoittelua lääkärien valvonnassa.

Valitettavasti joskus sattuu, että jatkokoulutuskurssi ei toteudukaan vaan siirtyy tulevaisuuteen odottamaan sopivampaa ajankohtaa. Siirtyneet jatkokoulutuskurssit -sivulta löydät toteutumista odottavat jatkokoulutuskurssit. Kevään 2020 korona pandemia siirsi ainakin kaksi jatkokoulutuskurssia odottamaan sopivampaa ajankohtaa.

Täällä on tiedot kaikista v. 2010 ja sen jälkeen järjestetyistä jatkokoulutuskursseista. Sitä ennenkin järjestettiin runsaasti jatkokoulutusta mutta kattavaa luetteloa niistä ei ole.