Tulevat jatkokoulutuskurssit

Arkinen akupunktio 18-19.4.2020

Perinteisen kiinalaisen lääketieteen koulutuskeskus (PKLKK) järjestää Akupunktion ja kiinalaisen lääketieteen kertauskurssin 18-19.4.2020 klo 10.30 – n. 16.00 Sörnäisissä Helsingissä.

Viikonlopun aikana käydään läpi kurssille osallistuvien akupunktiohoitajien kuulumisia, arkisia ihmettelyn aiheita potilastyössä ja tehdään paljon neulaharjoituksia. Lähetä ilmoittautumisen yhteydessä kysymys tai aihe, jota toivot kurssilla käsiteltävän. Otamme toiveet mahdollisuuksien mukaan huomioon kurssin ohjelmaa suunniteltaessa.

Opettaja: Tero Inkeri / PKLKK

Paikka: PKLKK:n nykyinen koulutustila Helsingin Hermannissa, hyvien liikenneyhteyksien päässä lähellä Sörnäisten metroasemaa.

Hinta: Jäsenille ja PKLKK:n nykyisille ja valmistuneille opiskelijoille 225 € (sis. alv), muille 325 € (sis. alv). Jos kurssilla on tilaa, myös yhdeksi päiväksi voi ilmoittutua, silloin hinta 150 € jäsenet, 225 € muut.

Ilmoittautuminen viimeistään 28.3. sähköpostilla: tero(at)tcm.fi

Koulutus järjestetään mikäli minimiosallistujamäärä täyttyy. Kurssin toteutumisesta ilmoitetaan viimeistään viikkoa aiemmin.

Akupunktiokurssi Kiinassa kesäkuun alussa 2020

Yhdistyksemme järjestää akupunktiokurssin Kiinassa Kiinan Lääketieteen Akatemian Dongzhimen sairaalassa, joka on Pekingin vanhassa kaupungissa. Kurssin kesto on 80 opetustuntia kahdessa viikossa. Opetuskielet ovat englanti ja suomi.

Tarkemmat tiedot kurssista tulevat marraskuun aikana.