Tulevat jatkokoulutuskurssit

Guasha- ja kuivakuppauskurssi

Aika: Lauantai 15.5.2021 klo 10–17
Opettaja: Mervi Hämäläinen
Paikka: Sörnäinen, Helsinki
Hinta: 95 € jäsenille ja 125 € muille
Kurssi toteutuu, jos vähintään 5 osallistuu
Kurssin enimmäisopiskelijamäärä riippuu kurssiajankohdan koronarajoituksista
Ilmoittautuminen: Sähköpostilla info(at)akupunktioammattilaiset.fi
Viimeinen ilmoittautumispäivä: Ti 4.5.2021

KURSSI TOTEUTUU, KURSSILLA ON VIELÄ TILAA, ILMOITTAUDU HETI.

Sisältö:

Tämä kurssi on suunniteltu kiinalaisen lääketieteen ammattilaisille. Päivän aikana käymme läpi perinteistä kuivakuppausta ja opettelemme useita eri tekniikoita: tulikuppausta, bambukuppausta, yrttikuppausta. Käymme läpi akupisteiden kuppaamista, lihasten ja lihasten kiinnityskohtien kuppaamista, nivelten ja hermoratojen kuppaamista, neula-kuppausta, moxa-kuppausta, mikro-kuppausta, tempokuppausta, meridiaani-kuppausta ja meridiaanien liukukuppausta.
Kuivakuppaus on kiinalaisen lääketieteen vanhin hoitomuoto ja se on edelleen suosittu hoito koko maailmassa ja erittäin tehokkasta monessakin mielessä.
Toinen osa päivästä opiskellaan gua shaa. Gua sha on kiinalaisen lääketieteen vanha hoitomuoto, joka on noussut maailmalla ehkä kaikkien aikojen suurimmaksi ihonhoito trendiksi. Eikä suotta, koska kosmeettinen gua sha on todella ihanaa ja tehokasta. Gua shaa voidaan käyttää monin eri tavoin. Voimme hoitaa lihasperäisiä ongelmia, tehdä faskia käsittelyä, gua shata meridiaaneja ja akupisteitä, tehdä hieronnallista ja rentouttavaa gua sha hoitoa ja paljon muuta. Käymme läpi useita eri gua sha tekniikoita ja gua sha malleja.
Päivän idea on antaa ammattilaisille lisää työkaluja ihmisten hoitamiseen kiinalaisen lääketieteen menetelmin.
Kurssin opettaja Mervi Hämäläinen on kiinalaisen lääketieteen ammattilainen ja opettaja. Mervi on perehtynyt intohimoisesti kiinalaiseen lääketieteeseen noin 15 vuotta, opiskellut ensin 4 vuotta kiinalaista lääketiedettä Shiatsukoulun opinnoissa ja sen jälkeen 4 vuotta perinteistä kiinalaista lääketiedettä. Mervi on opiskellut alaa laajasti, hän on myös koulutettu hieroja, luontaisterapeutti, aromaterapeutti ja monia muita alaan liittyviä titteleitä. Opettajana Mervi on toiminut vuodesta 2016 lähtien.

Jatkokoulutuskurssi Kiinassa loppukesällä 2021

Alustavat tiedot: Ajankohta on elo-syyskuu 2021, kesto 2 viikkoa, lisäksi mahdollisuus lisäviikkoon turistikohteissa vierailua varten.

Muita alustavia tietoja: Katso vuoden 2019 peruuntuneen kurssin tietoja yhdistyksen verkkosivulta: Siirtyneet jatkokoulutuskurssit.

Tiedot tarkentuvat syksyn aikana.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset: antti.rautio(at)kiinaexpert.fi